Νέα / Δελτία Τύπου

 • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ.

  Προκήρυξη για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων επί θητεία, ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., για την Μ.Α.Φ. και την Μ.Τ.Ν. της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

   

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ.

 • Ανάληψη καθηκόντων Ιατρών στο νοσοκομείο Καρύστου

  Δυο νέοι ιατροί προστέθηκαν στο δυναμικό του Νοσοκομείου Καρύστου το τελευταίο διάστημα.

  Η Επιμελήτρια Β΄ Ακτινοδιαγνωστικής, κα Ελισάβετ Γλυνού, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα ¨Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών¨ από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και με εργασιακή εμπειρία στο ΓΝΑ ¨Σισμανόγλειο¨, στο Παίδων Πεντέλης και στο ΓΝ ΚΥ Κύμης.

  Ο Επιμελητής Β΄ Ιατρικής Βιοπαθολογίας, κας Γεώργιος Προκαλάμος, είναι ένας νέος επιστήμονας…

 • Επίσκεψη του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας στο Νοσοκομείο Καρύστου

  Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, κος Φώτης Σερέτης.

  Τον κύριο Σερέτη τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κος Αναστάσιος Μίχας με τους Διευθυντές Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας καθώς και τους εφημερεύοντες ιατρούς. Ο κος Σερέτης ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου, συνομίλησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τις ανάγκες του…

 • Ανάληψη καθηκόντων Παθολόγου στο νοσοκομείο Καρύστου

  Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη λειτουργίας του νέου παθολογικού ιατρείου στο νοσοκομείο Καρύστου με την ευκαιρία ανάληψης καθηκόντων του Eπιμελητή A’ Εσωτερικής Παθολογίας, Σέρελη Ιωάννη.

  Ο κύριος Σέρελης είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MRCP στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος. Επί πολλά χρόνια εργάστηκε σε μεγάλη ιδιωτική κλινική έχοντας την ευθύνη υποδοχής και αντιμετώπισης…

 • Ενίσχυση του Γ.Ν.Κ.Υ. Καρύστου με επικουρικό προσωπικό για την ανταπόκριση στην κρίση λόγω της επιδημίας COVID-19

  Τίτλος Υποέργου: «Ενίσχυση του Γ.Ν.Κ.Υ. Καρύστου με επικουρικό προσωπικό για την ανταπόκριση στην κρίση λόγω της επιδημίας COVID-19».
  Τίτλος Πράξης: Ενίσχυση των Φορέων Υγείας με επικουρικό προσωπικό για την ανταπόκριση στις ανάγκες λόγω της επιδημίας COVID-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
  Κωδ. ΟΠΣ: 5070602

   

  Η πράξη…