Νέα / Δελτία Τύπου

 • Ανάληψη υπηρεσίας Ακτινολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

  Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καρύστου η Διευθύντρια Ακτινοδιαγνωστικής κα Τσαμπούλα Δήμητρα.

  Η κα Τσαμπούλα, έχει ειδίκευση στην υπολογιστική τομογραφία και πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας.

 • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ

  Το Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Καρύστου, στα πλαίσια του προγράμματος απασχόλησης του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια εγγεγραμμένους άνεργους ηλικίας 55 – 67 ετών (ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΟΑΕΔ : 22/2022/000096520938/16-12-2022), πρόκειται να προσλάβει έναν (1) υπάλληλο.  Περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος από 23/12/2022 (και για δέκα εργάσιμες ημέρες) έως 09/01/2023.
 • Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλιάς Καρύστου από το Νοσοκομείο Καρύστου

  Στα πλαίσια εξωστρέφειας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, το Νοσοκομείο Καρύστου οργάνωσε ομιλία σχετικά με θέματα πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλιάς.
 • Ευχαριστήρια επιστολή του Λιμεναρχείου Καρύστου προς το Νοσοκομείο Καρύστου

  Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που διέπει τις Υπηρεσίες μας και με αφορμή πρόσφατο περιστατικό της εκτεταμένης επιχείρησης ερευνάς και διάσωσης κινδυνευόντων Παρατύπως Εισερχομένων Προσώπων, στην θαλάσσια περιοχή Καφηρέα αρμοδιότητας Υπηρεσίας μας, εξαιτίας του από 01-11-2022 ναυαγίου ιστιοφόρου σκάφους, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Διοίκησης και όλου του προσωπικού του Λιμεναρχείου Καρύστου για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή σας.
 • Ανάληψη υπηρεσίας Παιδιάτρου στο Νοσοκομείου Καρύστου

  Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καρύστου ο Επιμελητής Α΄ Παιδιατρικής Μιχάλης Καλογιάννης. Ο κος Καλογιάννης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κατά σειρά εργαστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» και στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου.