Νέα / Δελτία Τύπου

 • Ευχαριστήρια Επιστολή

  Ευχαριστήρια επιστολή από τη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Α.Ο.Μ. Καρύστου κ. Φωτούλα Γερακίνη προς τους μαθητές Αλέξανδρο Ψυλλίδη και Ευγενία Αντωνοπούλου για τη δωρεά βιβλιοθήκης.
 • Το Νοσοκομείου Κύμης ευχαριστεί το Νοσοκομείο Καρύστου για την εκπαίδευση του προσωπικού του

  Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε το Νοσοκομείο Κύμης προς την Ιατρική Υπηρεσία και το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καρύστου για την παροχή προσωπικού για την εκπαίδευση των τεχνολόγων - χειριστών του Γ.Ν. Κύμης στην λειτουργία του νέου ψηφιακού μαστογράφου.
 • ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 1118/14.3.2023 ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

  Απόφαση - Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης επί θητεία, ειδικευμένου ιατρού του κλάδου Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας – Γ.Ν.Κ.Υ. Καρύστου – Γ.Ν.Κ.Υ. Κύμης, για την Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

 • Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν του κου Μίχα Αναστασίου, Διοικητή Νοσοκομείου Καρύστου και απολογισμός έργου.

  Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης αποχαιρέτησαν σήμερα τον Διοικητή τους το σύνολο των εργαζομένων αλλά και πλήθος κόσμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου Καρύστου. Ο κύριος Μίχας, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του μεγάλου έργου του και έπειτα, σε μια πρωτόγνωρη στιγμή απευθύνθηκε και ευχαρίστησε προσωπικώς έναν έναν τους εργαζόμενους.
 • Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείου Καρύστου απέστειλε το 1o Δημοτικό Σχολείο Καρύστου

  Τη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το Διοικητή και το προσωπικό του Νοσοκομείου Καρύστου για την αποστολή κλιμακίου ιατρών και την ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών σε θέματα σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής υγείας.