Νέα / Δελτία Τύπου

 • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ

  «Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων επί θητεία, ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας «ΔΙΟΚΛΕΙΟ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

  Για να μεταβείτε στη σελίδα της προκήρυξης πατήστε εδώ.

 • Ανάληψη καθηκόντων Γενικού Χειρουργού στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

  Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ανέλαβε Υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καρύστου ο Επιμελητής Α’ Γενικής Χειρουργικής κος Βασίλειος Μακρής. Ο κος Μακρής έχει σημαντική εμπειρία τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα αφού έχει κατά σειρά εργαστεί στο Γ.Ν Θήβας, στο Γ.Ν.Π. ¨Τζάνειο¨ και στο Γ.Ν. Λειβαδιάς τόσο στο σαν χειρουργός ΤΕΠ όσο και σε χειρουργική κλινική.

  Η παρουσία ενός ακόμα χειρουργού στο Νοσοκομείο Καρύστου θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εφημεριακή κάλυψη του Νοσοκομείου, στην…

 • Ανάληψη καθηκόντων Καρδιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

  Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου ανέλαβε Υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καρύστου ο Επιμελητής Α’ Καρδιολογίας κος Ζωγράφος Νικόλαος. Ο κος Ζωγράφος είναι ένας νέος επιστήμονας με προϋπηρεσία στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

  Η παρουσία τρίτου Καρδιολόγου, για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Καρύστου, θα ενισχύσει την εφημεριακή κάλυψη του Νοσοκομείου, την παροχή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας και θα αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας τόσο στην πρόληψη…

 • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ.

  Προκήρυξη για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων επί θητεία, ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., για την Μ.Α.Φ. και την Μ.Τ.Ν. της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

   

  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ.

 • Ανάληψη καθηκόντων Ιατρών στο νοσοκομείο Καρύστου

  Δυο νέοι ιατροί προστέθηκαν στο δυναμικό του Νοσοκομείου Καρύστου το τελευταίο διάστημα.

  Η Επιμελήτρια Β΄ Ακτινοδιαγνωστικής, κα Ελισάβετ Γλυνού, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα ¨Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών¨ από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και με εργασιακή εμπειρία στο ΓΝΑ ¨Σισμανόγλειο¨, στο Παίδων Πεντέλης και στο ΓΝ ΚΥ Κύμης.

  Ο Επιμελητής Β΄ Ιατρικής Βιοπαθολογίας, κας Γεώργιος Προκαλάμος, είναι ένας νέος επιστήμονας…