Διοίκηση

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του «Διόκλειου» Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου η οποία δημιουργήθηκε για την καλύτερη, ουσιαστικότερη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ του Νοσοκομείου μας και των πολιτών.

Στην εποχή που ζούμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας καλείται να παίξει ένα ρόλο σημαντικό, ένα ρόλο σύγχρονο και παράλληλα ανθρωποκεντρικό.

Όλοι μας εδώ, διοίκηση και εργαζόμενοι είμαστε στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα μας χρειαστείτε ώστε να σας βοηθήσουμε να λάβετε το ύψιστο αγαθό της υγείας σ’ ένα σύγχρονο, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Τα σχόλιά σας, τις επισημάνσεις σας, τα αναζητούμε ώστε μέσα από αυτά να γίνουμε καλύτεροι.

Μετά τιμής, 

 Ο Αναπληρωτής  Διοικητής
   Γ.Ν. – Κ.Υ. Καρύστου      

   Αναστάσιος Γ. Μίχας       

 

Σύντομο βιογραφικό,

Ο Αναστάσιος Μίχας, είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στη  Διοίκηση Μονάδων Υγείας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου M.B.A. από το ίδιο πανεπιστήμιο με βαθμό άριστα. Έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα και από το 2012 έχει οριστεί ως Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου Διόκλειον. Το 2018, διατέλεσε παράλληλα και για ένα χρόνο Διοικητής και στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ. Παπανικολάου, ενώ από το 2019 είναι ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γ.Ν. Χαλκίδας- Γ.Ν. Καρύστου - Γ.Ν. Κύμης. Έχει λάβει μέρος σε δεκάδες συνέδρια στο χώρο της υγείας και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Management Υπηρεσιών Υγείας. Του έχει απονεμηθεί το χρυσό βραβείο στα HealthCare Business Awards 2017. Έχει τιμηθεί από το Αρχηγείο Στόλου και από τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς της Καρύστου για την προσφορά του στο Νοσοκομείο και στην πόλη της Καρύστου. Μιλάει δυο ξένες γλώσσες και είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.