Δωρεά Χειρουργικού Εξοπλισμού.

Το Διόκλειο ΓΝΚΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι διαθέτης που προς τιμήν του προτίμησε να παραμείνει ανώνυμος και έχει στενή σχέση με την πόλη μας, δώρισε πλήρη εξοπλισμό χειρουργικής αίθουσας μεγάλης αξίας, που δεν θα μπορούσε να αγοραστεί μέσω του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου.

Με την ολοκλήρωση της δωρεάς το Νοσοκομείο θα διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες, που θα μπορούν να λειτουργούν παράλληλα το πρωί ή/και να διενεργούν απογευματινά χειρουργεία αν υπάρξει ζήτηση για την παραπάνω υπηρεσία. Παράλληλα εκπονούμε μελέτη για αναβάθμιση της μονάδας παροχής ‘’καθαρού-ελεύθερου παθογόνων σωματιδίων’’ αέρα στο χώρο, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό της ίδιας της χειρουργικής αίθουσας.

 Με την ολοκλήρωση αυτών των δράσεων, τα χειρουργεία του Διόκλειου δε θα υστερούν σε τίποτα από αυτά των μεγάλων νοσοκομείων. Παραμένει μοναδικός μας στόχος η παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής.

Θα θέλαμε από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον διαθέτη και ελπίζουμε το παράδειγμα του να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

 

Δωρεά Χειρουργικού Εξοπλισμού.